Welkom bij Techno-Innovation BV

Techno-Innovation BV bestaat uit studenten en ontwikkelt innovatieve, betaalbare en beschikbare technologiëen die toepasselijk kunnen dienen als multifunctionele oplossing voor wereldwijde energievraagstukken. Met deze technologiëen willen wij de wereld op commerciële, haalbare en creatieve wijze verduurzamen. In samenwerking met andere bedrijven uit de internationale innovatieve energiesector proberen wij onze eigen visualisaties om te zetten in realiteit. Tegelijkertijd commercialiseren wij ons in de innovatieve energiesector om zo de concurrentie kwalitatief aan te gaan met anderen partijen.

 

 

Volg ons persoonlijk via Twitter

 

Patenten Techno-Innovation BV

Voor alle technologiëen die wij ontwikkeld hebben, hebben we internationaal patent gekregen. Dit hebben we speciaal aangevraagd omdat er op de innovatief-technologische markt veel patentruzie's gaande zijn. Denk bijvoorbeeld aan Apple tegen Samsung.

Daarnaast zijn onze technologiëen ook nationaal beschermd door het Agentschap Nederland (Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie).  Schending van de patenten is een internationaal strafbaar feit. 

 

De site is geheel nieuw. Sommige (interactieve) functies werken nog niet 100%!

We werken momenteel uitvoerig aan verbeteringen voor de functionering van onze website. Hierdoor zijn een aantal interactieve onderdelen nog niet klaar voor gebruik. De pagina "Onze technologiëen" is nog niet af en onder andere de automatische E-mail invulfunctie en websitevertalingen werken nog niet optimaal.

 

Heeft u nog vragen en / of opmerkingen over de website-lay out en / of inhoud? Zo ja, geef dan een feedbackreactie hier links op de startpagina. Wij stellen uw mening zeer op prijs en zetten ons volledig in voor een optimale websitefunctionaliteit. 

 

Doorzoek de website

Contact

Techno-Innovation BV
Gustav Mahlerlaan 527
Amsterdam (hoofdvestiging)
1077 XW
Voor zakelijke vragen:
020 525 3488 Amsterdam
030 230 7590 Utrecht

Actueel

17-10-2012 12:33

Patent windenergie-genererende hoogspanningsmasten gekregen

Het Ministerie van Economische Zaken is akkoord gegaan met onze octrooi / patentaanvraag. Uit hun twee maanden lange onderzoek is gebleken dat geen enkel ander bedrijf op de wereld onze technologie toepast en al ontwikkeld heeft. Dit geeft ons het recht om onze uitvinding te...
16-10-2012 23:57

Websitewerkzaamheden

Momenteel zijn we uitvoerig bezig om alle websitefuncties 100% te laten functioneren. Heeft u een klacht of opmerking? Neem dan contact op.

Feedback

Datum: 15-12-2014

Door: Johnk999

Onderwerp:

You must indulge in a contest for among the greatest blogs over the internet. Ill suggest this web website! ckdbkgebaeed

Datum: 29-10-2014

Door: Smithd301

Onderwerp: John

you have a terrific blog here! would you like to make some invite posts on my weblog? deceaacadbddeaek

Datum: 18-07-2014

Door: Smithk440

Onderwerp: John

Maintain the excellent job mate. This web blog publish shows how well you comprehend and know this subject. edcdekckfcedeced